Europa League

Ματς που θέλει υπομονή από ομάδα και κόσμο

Η μαγική λέξη για τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπέρνλι για τα play off του Europa League είναι η «υπομονή». Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η αποστολή του κόντρα στην αγγλική ομάδα δεν θα είναι εύκολη. Και είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να προετοιμαστούν για μια «μάχη» απέναντι στους Εγγλέζους, θα πρέπει να είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα κόντρα σε μια ομάδα πολύ «δεμένη» σε όλες τις γραμμές της.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι προφανές πως ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την δυναμική που του δίνει το γήπεδο του, την ώθηση που του δίνει ο κόσμος του κι αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του αγώνα με την Λουκέρνη.

Έπαιξε μεγάλο ρόλο το γκολ που πέτυχε ο Λάζαρος στο δέκατο λεπτό. Άλλο Λουκέρνη όμως κι άλλο Μπέρνλι και τούτο είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουν υπόψιν τους τόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού όσο και οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων που θα πάνε στο Καραϊσκάκη.

Η μαγική λέξη για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι «υπομονή». Τόσο σε ότι αφορά την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο όσο και την στάση του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου. Ίσως για πολύ κόσμο του Ολυμπιακού να μην έχει γίνει αντιληπτός ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων με την αγγλική ομάδα.

Καλό θα είναι όμως να ξέρουν οι οπαδοί των πειραιωτών πως η «μάχη» της Πέμπτης θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη για τους ερυθρόλευκους. Θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για παράδειγμα, αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει μια νίκη με 1-0. Ναι καλά διαβάσατε. Με 1-0.

Η Μπέρνλι δέχεται πολύ δύσκολα γκολ κι αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχουν την κατάλληλη συγκέντρωση στα τελειώματα των φάσεων, κάτι που δεν είχαν οι παίκτες της Μπασάκσχιρ στα παιχνίδια με την αγγλική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει υπομονή λοιπόν στο παιχνίδι του. Είναι ένα ματς που δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αγώνα απέναντι στην Λουκέρνη. Εδώ και η παραμικρή λεπτομέρεια θα παίξει μεγάλο ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Είναι επίσης προφανές ότι θα είναι πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Κι επειδή αναφερθήκαμε και στην υπομονή που πρέπει να έχει η εξέδρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα πρέπει να γνωρίζει πηγαίνοντας στο γήπεδο, πως η αντίπαλος των ερυθρόλευκων είναι πολύ καλή ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x