Champions League

Ματσάρα στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν συγκρούονται σε ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια των «16» του Champions League.

Ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια των «16» του Champions League συνθέτουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν που μονομαχούν απόψε στο «Ολντ Τράφορντ» (22:00).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν παρουσιάσει εντυπωσιακή βελτίωση από τη στιγμή που ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ διαδέχτηκε τον Ζοσέ Μουρίνιο και είναι τέταρτοι στην Premier League. Ο Νορβηγός αναμορφωτής δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τους εδώ και καιρό τραυματίες Βαλένσια και Νταρμιάν.

Στον αντίποδα, η Παρί μπορεί να έχει ουσιαστικά ήδη κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα στη Γαλλία, αλλά φτάνει στα νοκ άουτ λαβωμένη. Ο Τόμας Τούχελ πέραν του Νεϊμάρ, που θα απουσιάσει και από τα δύο παιχνίδια, δεν υπολογίζει στον Έντινσον Καβάνι, αλλά και τον Τόμας Μενιέ.

Οι δύο ομάδες συναντώνται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, αλλά στις πέντε πιο πρόσφατες αγγλογαλλικές διπλές αναμετρήσεις στο παρελθόν οι Γάλλοι έχουν προκριθεί στις τέσσερις περιπτώσεις.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο.

Πιθανές συνθέσεις:

Μαν. Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Σο, Μπαγί, Λίντελοφ, Γιανγκ, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ.

Παρί (Τούχελ): Μπουφόν, Μπερνάτ, Κιμπεμπέ, Σίλβα, Κέρερ, Βεράτι, Μαρκίνιος, Άλβες, Ντράξλερ, Ντι Μαρία, Εμπαπέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x