Ο Γιάννης Ματζουράκης ξεκίνησε με το… δεξί την παρουσία του στην Κέρκυρα, καθώς έκανε ντεμπούτο με νίκη επί του Πλατανιά με 2-0 και η νέα του ομάδα πήρε βαθμολογική ανάσα.

Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν στους «Φαίακες» το τρίποντο, αλλά και στο μεταγραφικό κομμάτι, κάνοντας λόγω για ελλείψεις στην άμυνα.

«Ήταν ένας αγώνας στον οποίο οι παίκτες μου έπρεπε να πιάσουν το ταβάνι των ικανοτήτων τους. Είχαμε άγχος, αλλά και αποφασιστικότητα. Δώσανε πάρα πολλά και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες, τα δοκάρια και νομίζω ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσουν περισσότερο και να δούμε το υπόλοιπο πρόγραμμα με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εχουμε να κάνουμε δουλειά, αλλά βλέποντας την διάθεση των παικτών, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα τους βοηθήσουν πολύ. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να είναι κοντά στην ομάδα», σχολίασε για το ματς με την ομάδα της Κρήτης.

Ύστερα από ερώτηση που δέχθηκε για το μεταγραφικό κομμάτι, είπε: «Εκεί που είδα ότι δεν υπάρχει ισορροπία στην ομάδα είναι από το κέντρο και κάτω. Από το κέντρο και πάνω υπάρχουν πολλοί παίκτες. Το τι μπορούν να δώσουν, θα το δούμε. Στην άμυνα έχουμε ελλείψεις».