Stoiximan Super League

Ματζουράκης: «Πληρώσαμε την αφέλεια μας»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Κέρκυρας ήταν αφελείς στη λήξη του πρώτου και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου απέδωσε την πεντάρα που δέχτηκαν οι Φαίακες από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο «Ρουμάνος» τόνισε πως είχαν μία καλή παρουσία στα συγκεκριμένα διαστήματα του ματς και πως την «πάτησαν» από τις αντεπιθέσεις των «ερυθρόλευκων», ενώ δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του. Στάθηκε στον επαγγελματισμό της ομάδας και θεωρεί πως είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή.

Αναλυτικά: «Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και εικόνα και στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου μέρους είχαμε αφέλεια. Συνεχίσαμε με αφέλεια και στο δεύτερο μέρος. Αποφασίσαμε να παίξουμε συγκρατημένα, αλλά παρόλα αυτά δεχτήκαμε δύο γκολ από αντεπίθεση. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια, αλλά μία ομάδα που πρέπει να είναι πιο επαγγελματική.

Δείτε 15 τελικές ο Ολυμπιακός και 11 εμείς. Δεν μπορείς να έχεις παράπονο από τους παίκτες, αλλά θέλεις πειθαρχία. Συγχαρητήρια για το πρώτο μέρος. Επίσης, κομβικό είναι ότι στο 49' χάνει γκολ ο Μυτίδης και μετά γκολ ο Ολυμπιακός στο 50' και ύστερα και το 3-1».

Για τον επαγγελματισμό των παικτών: «Αυτήν τη λέξη ξέρω. Μπορεί να κάνει και λάθος. Μου δίνεις μία πάσα καλή. Στα οκτώ ματς που είμαστε εδώ, η ομάδα έχει δεχτεί μόνο 5 γκολ έως τώρα. Σε 18 είχε 11 βαθμούς και σε 8 πήρε 10 η ομάδα. Είχαμε και 6 τέρματα που είχαμε βάλει και σήμερα δεχτήκαμε τα 5 του Ολυμπιακού. Δεν βοηθηθήκαμε πουθενά. Αντίθετα, μας "κυνήγησαν" σε αρκετά ματς, όπως στον Παναιτωλικό που είχαμε κακή διαιτησία. Άλλες ομάδες ήταν πιο τυχερές».

Για τις μαθηματικές ελπίδες: «Εμείς θα παλέψουμε, όπως παλέψαμε και αυτό το ματς. Τι θα γίνει, δεν το ξέρουμε. Είμαστε ενεργοποιημένοι, παρά τη θέση μας και με πολύ καλές δυνάμεις. Προσπαθούμε να αλλάξουμε φιλοσοφία και κάναμε ένα πιεστικό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x