Stoiximan Super League

Μαυρίας: «Συζητάμε για το μέλλον μου»

Σε επαφές βρίσκονται Παναθηναϊκός και Σάντερλαντ προκειμένου να βρεθεί φόρμουλα παραμονής του Χάρη Μαυρία στο τριφύλλι, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο άσος του τριφυλλιού.

Ένα απ 'τα θέματα που απασχολεί τον Παναθηναϊκό είναι και το τι μέλλει γενέσθαι με τον δανεισμό του Χάρη Μαυρία απ' τη Σάντερλαντ. Μετά τη νίκη του τριφυλλιού επί του ΠΑΟΚ -όπου ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης- ο διεθνής μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει προκειμένου να παραμείνει στους πράσινους.

Οι δηλώσεις του Μαυρία στην κάμερα της NOVA

«Η ομάδα έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξει στα πλέι οφ και σήμερα ολοκληρώσαμε το έργο μας. Μπορεί πλέον να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως από κει και πέρα πρέπει να παρουσιάζουμε καλή εικόνα ακόμα και σε… φιλικά. Κι αυτό θα κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια», ανέφερε για τα πλέι οφ και πρόσθεσε για τη δουλειά που γίνεται:

«Κάναμε μια… κοιλιά, όμως είδαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε πολύ και ξέραμε πως έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν υπήρχε πισωγύρισμα, έπρεπε να ‘μαστε στο 100% έτοιμοι. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική στην προπόνηση και πολλά απ’ αυτά που κάνουμε, βγαίνουν στο χορτάρι. Στην άμυνα δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό».

Ερωτηθείς για το μέλλον του, απάντησε: «Είναι σημαντικό που η ομάδα έχει ήδη κινηθεί μεταγραφικά, για να μπορέσουν οι παίκτες να ‘ναι απ’ την αρχή. Είναι κομβικό αυτό, θα φανεί και μετά στο γήπεδο… Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ευκαιρίες, πρέπει να τις πιάνουμε. Θα υπάρξουν συζητήσεις για να δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι ότι υπάρχουν συζητήσεις…».

Όσον αφορά τις προσωπικές του επιδόσεις: «Όταν ήρθα στον Παναθηναϊκό, δεν είχα καθόλου παιχνίδια στα πόδια μου. Χρειαζόμουν ρυθμό, είχα και μια ατυχία να τραυματιστώ… Τώρα που σιγά-σιγά ανεβαίνω, παίρνω και ψυχολογία κι ανεβαίνω αγωνιστικά. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσω. Κι αυτό προσπαθώ καθημερινά. Έξω δεξιά μου αρέσει περισσότερο να παίζω, αλλά το σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτεί να παίζεις παντού. Μου αρέσει να ‘μια πιο απειλητικός, πιο κοντά στην περιοχή και να βοηθάω είτε με ασίστ, είτε εγώ να τελειώνω την φάση. Μεμονωμένα έχω ακόμα να δουλέψω αρκετά…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x