Αποφασισμένος να δώσει το 100% και να βοηθήσει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου από όποια θέση τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής, εμφανίστηκε ο Χάρης Μαυρίας, που μίλησε στο περιθώριο της πρώτης συγκέντρωσης ενόψει των αγώνων με Λιχτενστάιν και Βοσνία για τα προκριματικά του EURO 2020.

«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Στόχος της Εθνικής όταν ξεκινάει ένας τέτοιος προκριματικός γύρος είναι πάντα η πρόκριση. Πρέπει να δείξουμε την αφοσίωση, το πάθος, να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να προκριθούμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην Εθνική, είναι μεγάλη μου τιμή. Αυτό που υπόσχομαι είναι να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα. Έχω αγωνιστεί σαν δεξί μπακ τα τελευταία χρόνια, μου αρέσει η θέση. Εννοείται ότι χρειάζομαι πολλή βελτίωση, κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνω τις ατέλειες μου. Όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, θα δώσω το 100%» τόνισε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία του ίδιου αλλά και του Κολοβού στην Κύπρο: «Πήγαμε τον Ιανουάριο στην Ομόνοια, κάναμε καλά παιχνίδια και ήταν σημαντικό ότι συνεργαστήκαμε εκεί καλά για να κληθούμε και οι δύο στην Εθνική», ήταν τα λόγια του.