Stoiximan Super League

Μαχαίρας: «Δεύτερη θέση και Κύπελλο με την ΑΕΚ - Να νικήσω τον Σίμο»

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας οριοθέτησε τους στόχους της φετινής σεζόν με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως θα αντιμετωπίσει τον πρώην τεχνικό του, Γιώργο Σίμο.

Τους στόχους της φετινής σεζόν με την ΑΕΚ οριοθέτησε ο Θεοδόσης Μαχαίρας, με τον νεαρό παίκτη της Ένωσης να αναφέρεται στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του Κυπέλλου.

«Πιστεύω πως αν κερδίσουμε τον ΟΦΗ που είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος θα είναι πολύ καλύτερη η συνέχεια και θα καταφέρουμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση, αλλά και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν κλείνεται στην περιοχή του. Του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας και σίγουρα θα μας δυσκολέψει πάρα πολύ»
, είπε αρχικά.

Την ίδια ώρα, ο Μαχαίρας αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή του στις ακαδημίες της ΑΕΚ και νυν του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο: «Χαίρομαι που θα ξαναδώ τον παλιό μου προπονητή. Ήταν ο άνθρωπος ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Είναι πάρα πολύ καλός προπονητής και ελπίζω να τον κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x