Γενικά

Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμάρ οι υποψήφιοι για το βραβείο του «Κορυφαίου Παίκτη 2017» της FIFA

Οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του Κορυφαίου («The Best») παίκτη της χρονιάς από τη FIFA είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ!

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του Κορυφαίου («The Best») παίκτη της χρονιάς από τη FIFA.

H Παγκόσμια Συνομοσπονδία θα ανακηρύξει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2017 ανάμεσα στους συγκεκριμένους τρεις σούπερ σταρ, οι οποίοι ψηφίστηκαν από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς, τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων και μία επιλεγμένη ομάδα εκλεκτόρων που αποτελείται από δημοσιογράφους, αλλά και φιλάθλους (μέσω του fifa.com).

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μέγιστο φαβορί για να επικυρώσει μέσα και από αυτόν τον τίτλο τα κατορθώματά του την περασμένη σεζόν. Κατορθώματα που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρονιάς έχει κατά μέσο όρο ένα γκολ ανά παιχνίδι με την εθνική ομάδα της χώρας του και τη Ρεάλ! Επιπλέον έφτασε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, του πρωταθλήματος, των Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης και, βέβαια, του Euro.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x