Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τον αγώνα τους για να βγει αρχικά ο μήνας και εν συνεχεία η χρονιά δίχως να καταλήξει η ΠΑΕ στα βράχια και ανυπολόγιστες συνέπειες.

Μετά τη συνάντηση με τους ξένους πιστωτές χθες στη Ζυρίχη και το αίτημα για «πάγωμα» των χρεών μέχρι το Μάρτιο και εν συνεχεία αποπληρωμή τους σε βάθος τριετίας (με νέο διακανονισμό), οι «πράσινοι» ελπίζουν σε θετική ανταπόκριση στις επαφές που θα γίνουν προσεχώς και κατ' ιδίαν με κάθε πλευρά ξεχωριστά. Παράλληλα, εκκρεμεί η συνάντηση της Παρασκευής με τους Έλληνες πιστωτές, όπου θα τους παρουσιαστεί ανάλογο πρόγραμμα, πάντα με σύμμαχο τη στάση της UEFA που στηρίζει την προσπάθεια της διοίκησης να βρεθεί άκρη χωρίς να χάσει κανένας εκ των πιστωτών τα χρήματά του με πιθανή χρεωκοπία.

Από εκεί και πέρα, οι πωλήσεις παικτών είναι αναγκαίες και εκεί ποντάρει ο Παναθηναϊκός για να μπουν στα ταμεία χρήματα. Ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι ο επικρατέστερος για να φύγει... πρώτος, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από Βραζιλία, Ουκρανία και Τουρκία (τον είδε η Οσμανλίσπορ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ). Οι «πράσινοι» ελπίζουν να μπει στα ταμεία τους περίπου 1 εκατ. ευρώ και σίγουρα αν ο ενδιαφερόμενος δεν είναι μόνο ένας, η τιμή μπορεί ακόμη και να αυξηθεί. Φυσικά γίνονται κινήσεις και για την πώληση των Λουντ και Χουλτ.

Παράλληλα, μετά την απόφαση του Αντρές Τσάβες να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να απαλλαγεί όχι μόνο από τα 1,3 εκατ. ευρώ που ήταν οι απολαβές του παίκτη μαζί με την εφορία, αλλά και από το αντίστοιχο ποσό που πρέπει να καταβληθεί στην Μπόκα για το 50% των δικαιωμάτων του. Στόχος είναι αυτή η οφειλή να μεταφερθεί στην ομάδα που θα μετακομίσει ο παίκτης, τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν από τουλάχιστον τρεις ομάδες στην Αργεντινή.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ