Stoiximan Super League

«Μάχη» για Μπάμπα, φήμες για στόπερ στον Ολυμπιακό

Της πρώτη τους σύσκεψη κορυφής για τα μεταγραφικά ζητήματα πραγματοποίησαν χθες στον Ολυμπιακό, με την απόκτηση ενός κυνηγού να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ προέκυψαν φήμες και για στόπερ.

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Ρέντη, αμέσως μετά την κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού.

Εκείνο που προκύπτει είναι πως η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ενός κυνηγού που θα έχει διαφορετικά στοιχεία από τους υπάρχοντες επιθετικούς στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ψηλά στη σχετική λίστα φαίνεται πως παραμένει το όνομα του Τζόναθαν Μπάμπα.

Πρόκειται για τον 22χρονο άσο της Σεντ Ετιέν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και εκτός από τους Πειραιώτες έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σεβίλλης, της Νιούκαστλ αλλά και της Μαρσέιγ.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, τηρούν στάση αναμονής και δεν θέλουν να λένε πολλά για το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά πρέπει να τονίσουμε πως για να υπάρξει προσθήκη, θα πρέπει πρώτα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες όπως ο Εμενίκε ή ο Καρσελά, ενώ πιο δύσκολο φαντάζει αυτό να συμβεί με Πάρντο ή Σεμπά.

Άλλο ένα όνομα που έχει ακουστεί και φαίνεται πως δεν έχει «παγώσει» για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι εκείνο του Κρίστιαν Τέγιο, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδι της Μπέτις που έχει έρθει στην Ελλάδα ο Γκαρθία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Ανδαλουσιάνους.

Εν τω μεταξύ, από χθες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Καταλανός τεχνικός έχει ζητήσει και έναν κεντρικό αμυντικό στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πρέπει να σημειωθεί, όμως, πως στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ υπάρχουν πέντε στόπερ (Σισέ, Ένχελς, Μποτία, Νικολάου και Βούκοβιτς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x