Γερμανία

Γίνεται... μάχη για τον Ομπαμεγιάνγκ

Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μίλαν είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα ώστε ο Γκαμπονέζος επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Γερμανία.

Στην Premier League ή τη Serie A θα είναι πιθανόν να βρεθεί ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ το προσεχές καλοκαίρι. Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μίλαν είναι σε συνεχείς επαφές με την Ντόρτμουντ, έτσι ώστε να καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση για την παραχώρησή του 28χρονου επιθετικού.

Ο διεθνής επιθετικός δείχνει να είναι περισσότερο θετικός για τη μετακόμισή του στην ιταλική ομάδα, στην οποία έχει αγωνιστεί παλιότερα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Premier League.

Στη Λίβερπουλ, ο Κλόπ φέρεται να έχει ζητήσει φορ για το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Γκαμπονέζος είναι στην κορυφή της λίστας, με τον Φιλ Τόμσον να το επιβεβαιώνει.

Πάντως, στην Μπορούσια δεν «καίγονται» για την πώληση του παίκτη, καθώς είναι ό,τι καλύτερο διαθέτουν στην επιθετική τους γραμμή.

Όλα θα κριθούν στο νήμα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, με τα χρήματα φυσικά να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και με την Ντόρτμουντ να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτήν τη μεταγραφή.

Επιμέλεια: Χρήστος Καδάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x