Γενικά

«Μάχη» Κάρλος Βέλα - Ιμπραΐμοβιτς για το «Χρυσό Παπούτσι» στο MLS

Οι δύο επιθετικοί θα «μονομαχήσουν» την τελευταία αγωνιστική για το βραβείο του πρώτου σκόρερ. Ακλόνητο φαβορί ο Μεξικανός (31 γκολ) έναντι του Σουηδού (29 γκολ). Ιστορικό ρεκόρ για Βέλα.

Το βραβείο του πρώτου σκόρερ του MLS θα διεκδικήσουν την τελευταία αγωνιστική ο Κάρλος Βέλα της Λος Άντζελες FC και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς των ΛΑ Γκάλαξι. Ο Μεξικανός επιθετικός είναι το ακλόνητο φαβορί για το «Χρυσό Παπούτσι», αφού έχει πετύχει 31 γκολ έναντι 29 του Σουηδού.

Ο 30χρονος επιθετικός, μάλιστα, με τα 31 γκολ που έφτασε ισοφάρισε το ρεκόρ του Βενεζουελάνου Ζοζέ Μαρτίνεζ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ως ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε regular season στην ιστορία του MLS.

Έτσι έχει την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική να «σπάσει» το διαμορφωθέν από την προηγούμενη σεζόν ρεκόρ του Μαρτίνεζ (ο οποίος φέτος είναι τρίτος στη λίστα των σκόρερ με 26) και παράλληλα να κερδίσει και το φετινό βραβείο του πρώτου σκόρερ.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ μετακόμισε το περσινό καλοκαίρι από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Λος Άντζελες FC και σε 58 συμμετοχές στο MLS έχει πετύχει 45 γκολ.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x