Ιταλία

Μάχη Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ για Μανωλά

Σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ που αφορούν την Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καθημερινή βάση το όνομα του Κώστα Μανωλά και το τελευταίο κάνει λόγο για μονομαχία με την Άρσεναλ για την απόκτηση του παίκτη.

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει -κατά κανόνα- και φωτιά και στην περίπτωση του φημολογούμενου ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, όλα δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει.

Συνέχεια στο σίριαλ δίνει με σημερινό της ρεπορτάζ η καταλανική «Sport» σύμφωνα με την οποία ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα» και παράλληλα αποκαλύπτει για τον παίκτη υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας και με την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, παρά την απόκτηση του Μουστάφι από τη Βαλένθια το καλοκαίρι, η Άρσεναλ σύμφωνα με τη Sport θα επιστρέψει στη διεκδίκηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, καθώς τον προορίζει για διάδοχο του Περ Μερτεζάκερ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται.

Σε κάθε περίπτωση και με τη Ρόμα πλέον να μην έχει την υποχρέωση της ρήτρας ύψους 50% προς τον Ολυμπιακό, αναμένεται το ενδιαφέρον για τον άσο της Ρόμα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους να ενταθεί ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x