Stoiximan Super League

Μάχη Ολυμπιακού για το «εξάρι»

Ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει… νοκ-άουτ τρεις ομάδες ώστε να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο μέσο που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σενάρια για Βούκσεβιτς.

«Παλεύει» στα ίσα με τρεις για το «εξάρι» ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες έχουν συναντήσει ισχυρούς αντιπάλους στην προσπάθεια για απόκτηση Βραζιλιάνου αμυντικού μέσου, που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Το έργο τους δεν είναι εύκολο και για αυτόν τον λόγο δεν έχουν διαρρεύσει στοιχεία από το προφίλ του ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται στα… ραντάρ του Πορτογάλου τεχνικού.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στον Τύπο της Αγγλίας και της Πορτογαλίας ο Νίκολα Βούκσεβιτς της Μπράγκα οδεύει προς την Νότιγχαμ με τη βοήθεια του διάσημου μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες (εκπρόσωπος του Ρονάλντο). Κάποια Μέσα του εξωτερικού, πατώντας προφανώς στο γεγονός ότι είναι ίδιος ο ιδιοκτήτης των δύο συλλόγων, εκτιμούν ότι πιθανόν να υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος χαφ, ο οποίος πιο πολύ ως «οκτάρι» μπορεί να θεωρηθεί, προέρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν με 45 ματς και δύο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x