Ο Ριάντ Μαχρέζ με δήλωσή του τόνισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τη Λέστερ και ξεκαθάρισε πως όσα γράφτηκαν στον Τύπο το τελευταίο διάστημα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Τις τελευταίες ημέρες άτομα που ισχυρίζονται πως είναι φίλοι μου μίλησαν για πράγματα που δεν τα ξέρουν. Έτσι πολλοί έκαναν εικασίες χωρίς να τσεκάρουν το θέμα. Θα ήθελα, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω το τοπίο και τους λόγους που ήμουν εκτός γιατί τα υπόλοιπα δεν είναι αληθή. Δεν υπάρχει η παραμικρή δόση αλήθειας σε αυτά που λέγονται γιατί ούτε εγώ ούτε οι εκπρόσωποί μου.

Η Λέστερ ήξερε τι θέλω και είχε γνώση γι’ αυτά που ήθελα να κάνω είτε μέσω εμού είτε μέσω των εκπροσώπων μου. Ήμουν μέλος της Λέστερ όταν έφτασε σε τόσο μεγάλες επιτυχίες όπως η άνοδος στην Πρέμιερ Λιγκ, η κατάκτησή της και η συμμετοχή στο Champions League. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι και πάντα έδινα το 100% για τον σύλλογο, τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου.
Όσον θα μου ζητείται να είμαι παίκτης της Λέστερ θα δίνω πάντα όλο μου το είναι»

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ