Ισπανία

Με 100-120 εκατομμύρια η Τσέλσι πουλάει τον Αζάρ

Όνειρο του Αζάρ είναι να παίξει στη Ρεάλ και η Τσέλσι, παρά την απαγόρευση μεταγραφών, φαίνεται να έχει αποδεχθεί την ιδέα ότι ο Βέλγος θα αποχωρήσει. Θα ζητήσει 100-120 εκατομμύρια για να τον δώσει.

Όνειρο ζωής για τον Εντέν Αζάρ είναι να αγωνιστεί μία μέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και το ερχόμενο καλοκαίρι αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, ουσιαστικά αυτό που περιμένει να δει, είναι ποια θα είναι η τιμή με την οποία η αγγλική ομάδα θα δεχθεί να τον πουλήσει. Το ποσό αναμένεται να κυμανθεί στα 100 με 120 εκατομμύρια ευρώ.

Η συγκεκριμένη τιμή είναι μικρότερη σε σχέση με την χρηματιστηριακή του αξία, η οποία ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια.

Η Τσέλσι έχει απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την ισπανική AS, φαίνεται να έχει αποδεχθεί την ιδέα ότι ο παίκτης της θα αποχωρήσει σύντομα από το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Επίσης, ένας λόγος παραπάνω για τον Αζάρ να θέλει να μετακομίσει στη Μαδρίτη ίσως να είναι η έλευση Ζιντάν, διότι ο Γάλλος τεχνικός αποτελεί είδωλό του από πολύ μικρή ηλικία. Ωστόσο, ακόμα και με τον Σολάρι στον πάγκο, η επιθυμία του να παίξει στη «Βασίλισσα» δεν είχε… σβήσει ποτέ.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x