Γ' Εθνική

Με αέρα… Γερμανίας στη Ρόδο ο Πετράκης

Κουβαλώντας τις εμπειρίες του από την παρουσία του στη Γερμανία, ο Θοδωρής Πετράκης αγωνίζεται πλέον στον Ιάλυσο Ρόδου αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Άρωμα… Ευρώπης στη Ρόδο.

Ο 20χρονος μπακ, Θοδωρής Πετράκης (δεν έχει καμία σχέση με τον Γιάννη Πετράκη), ο οποίος αγωνιζόταν από μικρή ηλικία στη Γερμανία, ανήκει εδώ και λίγο καιρό στον Ιάλυσο.

Μετράει τρεις συμμετοχές, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Η μια με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο και οι άλλες δύο κόντρα σε Βέροια και Τρίκαλα για τη Football League.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με καλή σέντρα, που χρησιμοποιεί το ίδιο καλά τόσο το αριστερό όσο και το δεξί του πόδι, ενώ διακρίνεται για την ηρεμία που βγάζει στο παιχνίδι. Αγωνίζεται στα πλάγια της άμυνας, αλλά γενικότερα παίζει σε αρκετές θέσεις.

Στο παρελθόν, έχει παίξει στη Σέλιγκενπορτεν (θυγατρική της Νυρεμβέργης), στην Ομπερχάουζεν και στη Κλόστερ, ενώ αποτέλεσε και μέλος της Εθνικής Νέων.

Για να βρεθεί στη Ρόδο χρειάστηκε να βοηθήσουν οι συγκυρίες. Διότι, ο στόχος του ήταν να παραμείνει στο εξωτερικό και είχε κλείσει στη δεύτερη ομάδα των Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (ομάδα της τρίτης κατηγορίας). Ωστόσο, τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να «διαλύσουν» τη β’ ομάδα τους για οικονομικούς λόγους. Κι ως εκ τούτου χάλασε η συμφωνία.

Για να κλείσει στον Ιάλυσο Ρόδου, έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Αντώνης Ρίκκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x