Stoiximan Super League

Με αλλαγές για το… τρίποντο ο ΠΑΟΚ

Με νέα πρόσωπα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι με την ΑΕΛ, έχοντας ως στόχο τη διατήρηση της απόστασης από τους άλλους διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Κατά τα ψέματα. Το μεγάλο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ είναι την προσεχή Πέμπτη με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, ώστε να περάσει η ομάδα στους «32» του Europa League.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» αδιαφορεί για το αποψινό παιχνίδι με την ΑΕΛ για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να φρεσκάρει την «ασπρόμαυρη» ενδεκάδα ενόψει και της κρισιμότητας του αγώνα με τους Λευκορώσους, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων της ομάδας σε Ελλάδα και (ενδεχομένως) Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο, με τους Μπίσεσβαρ και Λημνιό στα πλάγια.

Ρόλο επιτελικού χαφ θα επιτελέσει ο Ελ Καντουρί και ο Πρίγιοβιτς θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ρέι, Τόσκα, Σάχοφ, Ζαμπά, Ουάρντα, Ακπόμ και Καρέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x