Stoiximan Super League

Με απουσίες για το +7 ο Ατρόμητος

Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα επιχειρήσει να διεκδικήσει ο Ατρόμητος στο αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλει να δώσει ο Ατρόμητος, ο οποίος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες δείχνουν τη φετινή σεζόν ικανοί να διεκδικούν ακόμα και τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Champions League!

Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» έχουν φροντίσει όλο αυτό το διάστημα να κρατούν χαμηλούς τόνους και να κοιτούν παιχνίδι με παιχνίδι τις υποχρεώσεις τους.

Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, με τον Νταμίρ Κάναντι να έχει κάποιες απουσίες που επηρεάζουν τα πλάνα όσον αφορά την ενδεκάδα, καθώς δεν υπολογίζει τους Βασιλακάκη, Ουγκράι και τον Κιβρακίδη.

Μάλιστα, ο Αυστριακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Ατρόμητο με 4-3-3, όπως έχει κάνει σε όλα τα «δυνατά» παιχνίδια.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Σάκιτς, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα και Γιαννούλη. Στα χαφ θα είναι ο Μπουσούλατζιτς και ο Μάντσον, με τον Μούγιακιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Ενσικουλού και ο Μπρούνο, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μπρούνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x