Stoiximan Super League

Με Αθανασακόπουλο η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι!

Ντεμπούτο σε αποστολή του Παναθηναϊκού κάνει ο 17χρονος Αθανασακόπουλος, καθώς βρίσκεται στην 18άδα για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου επιστρέφουν και οι τιμωρημένοι με τον ΟΦΗ.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα στο Κορωπί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι, για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην τελευταία προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Γιάννης Μπουζούκης, Φάνης Μαυρομμάτης, Όμρι Άλτμαν, Κώστας Αποστολάκης και Νίκος Βέργος. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

Με το όνομα που ξεχωρίζει να είναι αναμφίβολα αυτό του Ανδρεά Αθανασακόπουλου, ο οποίος βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή του «τριφυλλιού»! Μαζί του και οι τιμωρημένοι απέναντι στον ΟΦΗ Δημήτρης Κουρμπέλης, Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα, αλλά και οι τραυματίες Ουσμάν Κουλιμπαλί-Δημήτρης Εμμανουηλίδης…

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Στάικος, Δώνης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Εμμανουηλίδης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Αθανασακόπουλος, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί και Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x