Stoiximan Super League

Με αυτούς πάει Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό τεστ χαρακτήρα με τον Αστέρα. Τρεις συν ένας έμειναν... αναγκαστικά εκτός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Για Τρίπολη αναχωρεί σήμερα ο Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα, όπου η ομάδα του Ουζουνίδη θέλει να πιστοποιήσει την ανοδική πορεία της και να επιβεβαιώσει πως πάει από το καλό στο καλύτερο.

Όπως αναμενόταν, ο Λέτο έμεινε εκτός αφού ακόμα δεν είναι έτοιμος, όπως συνέβη και με τον νεοαποκτηθέντα Μολίνς, που δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Νοκ-άουτ ο τραυματίας Τελάντερ, όπως και ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες.

Από την άλλη, «μέσα» είναι ο Κλωναρίδης, ο οποίος προορίζεται για το βασικό σχήμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Μπουμάλ, καθώς ο κόουτς του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει αποφασίσει να του δώσει κι άλλη ευκαιρία για... ξεμπούκωμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x