Europa League

Με αυτούς στον «τελικό» με την Μπέτις ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στην Μπέτις. Εκτός και πάλι ο Τουρε, μέσα ο Τσιμίκας.

Έτσι πάει με Μπέτις ο Ολυμπιακός.

Η εν Ελλάδι προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για την κρίσιμη (και πιθανόν) αναμέτρηση για το ευρωπαϊκό τους μέλλον κόντρα στους Ανδαλουσιάνους ολοκληρώθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει 20 ποδοσφαιριστές μαζί του.

Ανάμεσά τους δεν είναι ο Γιάγια Τουρέ και με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το πλέον «βαρύ» όνομα στο ρόστερ των Πειραιωτών δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου. Αντιθέτως, στην αποστολή είναι ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος απουσίασε από τον αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω τραυματισμού. Εκτός ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος επίσης είναι στα… πιτς, αλλά και οι Χριστοδουλόπουλος-Χασάν για τον ίδιο λόγο.

Οπότε, μοναδική «καθαρή» λύση για την επίθεση είναι ο Μιγκέλ-Άνχελ Γκερέρο, που πρόσφατα επέστρεψε στη δράση, διότι, ως γνωστόν, ο Δημήτρης Μάνος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Δεν υπολογίζεται και οι Φελίπε Πάρντο, Γιάννης Μασούρας, Δημήτρης Νικολάου και Θανάσης Ανδρούτσος. Μέσα ο νεαρός Βρουσάι.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Γκιλέρμε, Ναουέλ, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x