Stoiximan Super League

Με αυτούς θα παίξει κόντρα στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ΟΦΗ με τους τραυματίες Κουλιμπαλί, Μπουζούκη, Μαυρομμάτη αλλά και τους τιμωρημένους Ινσούα, Γιόχανσον και Κουρμπέλη να μένουν εκτός αποστολής.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (14/04) αγώνα με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ. Οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ξεκίνησαν την προπόνηση με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και ολοκλήρωσαν με ελεύθερο παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, όντας η τελευταία χρονικά «απώλεια». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ουσμάν Κουλιμπαλί, Ανδρέας Αθανασακόπουλος, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γιάννης Μπουζούκης και Φάνης Μαυρομμάτης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι κόντρα στην κρητική ομάδα, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εκεί όπου, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αντιθέτως, την αποστολή των «πράσινων» βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Παντελάκης, Θεοχάρης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Τζανδάρης, Κάτσε, Αρμενάκας, Μακέντα και Καμπετσής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x