Πορτογαλία

Με Βλαχοδήμο, Σάμαρη-χωρίς Ζόνας η αποστολή της Μπενφίκα για το ματς πρωταθλήματος

Τρεις ημέρες πριν από την πρώτη συνάντηση με τον ΠΑΟΚ, η Μπενφίκα φιλοξενείται από την Μποαβίστα για τη 2η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα έχοντας δύο σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Δύο σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, ενόψει της αναμέτρησης με την Μποαβίστα το Σάββατο για τη μεγάλη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Πιο συγκεκριμένα, οι φορ Ζόνας, Καστίγιο νιώθουν ενοχλήσεις και έμειναν εκτός αποστολής των «αετών», στην οποία βρίσκονται κανονικά οι δύο Έλληνες, ο γκολκίπερ Βλαχοδήμος και ο χαφ Σάμαρης.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Βραζιλιάνος γκολτζής πονάει ακόμα στη μέση του, ενώ θα παραμείνει κάτοικος «Λουζ», αφού προ ημερών υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα του. Από την άλλη, ο Χιλιανός στράικερ τραυματίστηκε στη ρεβάνς με τη Φενερμπαχτσέ και προτιμήθηκε να μην συμπεριληφθεί στις επιλογές του προπονητή του.

Από ‘κει και πέρα, οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν αμφίβολοι για την πρώτη σύγκρουση με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη για τα playoffs του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπενφίκα για το ματς πρωταθλήματος με την Μποαβίστα:

Τερματοφύλακες: Βλαχοδήμος, Σβίλαρ

Αμυντικοί: Κόντι, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Ριμπέιρο, Ζαρντέλ, Αντρέ Αλμέιδα

Μέσοι: Φέισα, Σέρβι, Άλφα Σεμέδο, Ζίβκοβιτς, Σάλβιο, Πίτσι, Σάμαρης, Ράφα, Ζοάο Φέλιξ, Ζέντσον

Επιθετικοί: Σεφέροβιτς, Φερέιρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x