Ισπανία

Με drone και δύτες έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας της Μπαρτσελόνα! (pic, video)

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε την κύρια εμφάνιση που θα χρησιμοποιήσει τη σεζόν 2018/19 και επέλεξε να το κάνει με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Την πρώτη εμφάνιση που θα χρησιμοποιεί στους αγώνες της από τη νέα σεζόν 2018/19 παρουσίασε σήμερα η ομάδα της Μπαρτσελόνα. Η παρουσίαση έλαβε χώρα στις δημοτικές πισίνες του Μοντζουίκ, και πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο Τζοζέπ Μαρία Μπερτομέου, που συνοδευόταν από τη δήμαρχο της πόλης, Άντα Κολάου.

Η Μπαρτσελόνα επέλεξε να παρουσιάσει τη νέα της φανέλα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο, αφού ήρθε κρεμασμένη από ένα drone, ενώ ένας δύτης βουτούσε ταυτόχρονα στην πισίνα.

inner

Το μοντέλο στην παρουσίαση έκανε ο Κουτίνιο. Η φανέλα φέρει 10 μπλε και 10 μπορντό ρίγες, που αντιστοιχούν στους 10 δήμους της Βαρκελώνης. Τα σορτσάκια είναι χρώματος σκούρο μπλε.

Η δεύτερη και τρίτη εμφάνιση δεν παρουσιάστηκαν σήμερα. Η δεύτερη θα είναι χρώματος κίτρινο φωσφοριζέ, όπως τη σεζόν 2005/06, όταν κέρδισαν το Champions League.

Η νέα φανέλα θα χρησιμοποιηθεί από αύριο κιόλας, στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ που θα είναι και το τελευταίο στο «Καμπ Νου» για τον Αντρές Ινιέστα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x