Πήρε το διπλό στη Ξάνθη, τρέχει ένα σερί τριών νικών για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν και σήμερα αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός είναι ανεβασμένος αρκετά αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο και το σημαντικότερο, για πρώτη φορά οι πράσινοι δείχνουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Σήμερα με τους Περιστεριώτες αντιπάλους οι παίκτες του Δώνη θέλουν να συνεχίσουν με άλλη μια επιτυχία με τον προπονητή τους όμως να προβληματίζεται για το σχήμα αλλά και την 11άδα που θα παρατάξει.

Σημαντικό γεγονός επιστροφή του Κουρμπέλη ο οποίος εξέτισε την ποινή του από τις κάρτες. Ο αρχηγός του τριφυλλιού θα είναι παρών στην 11άδα αλλά δίπλα του οι Δώνης και Ανουάρ διεκδικούν μια θέση. Ο Έλληνας άσος φαίνεται να έχει προβάδισμα λόγω της ικανότητας που έχει να συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Η άλλη θέση που παίζεται είναι στη δεξιά πλευρά. Ο Μπεκ φαίνεται να μην είναι στις σκέψεις του Δώνη για την 11άδα, με τους Περέα και Καμπετζή να είναι οι δύο επιλογές του Έλληνα τεχνικού. Σε αυτή την περίπτωση τότε εκτιμάται ότι πρέπει να αλλάξει το σχήμα ο Δώνης.

Στην άμυνα τα πράγματα παραμένουν ως έχουν με τους Πούγγουρα, Σένκεφελντ στο κέντρο και τους Ινσούα και Γιόχανσον στα άκρα.