Ισπανία

Με δώρο τον Ικάρντι, «ψήνεται» για Ρεάλ ο Μουρίνιο

Έτοιμος να «ψήσει» τον Ζοσέ Μουρίνιο για να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να εμφανίζεται θετικός, αν πάρει «δώρο» τον Μάουρο Ικάρντι.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του από τη Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μπήκε αμέσως στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να είναι έτοιμος για έναν νέο... γάμο με τον Special One.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο ο Μουρίνιο που θέλει να φτιάξει ξανά το όνομα του, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης που είναι σε κρίση μετά την αποχώρηση του Ζιντάν, φαίνονται έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος προπονητής που έριξε «πόρτα» στην Μπενφίκα, φαίνεται θετικός στο να επιστρέψει στο τιμόνι της «βασίλισσας».

Σύμφωνα όμως με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Μουρίνιο ζήτησε από τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ, πλουσιοπάροχα δώρα για χτίσει τη Ρεάλ της επόμενης μέρας.

Ο πρώτος παίκτης που θέλει στη «βασίλισσα» ο Μουρίνιο σύμφωνα με τους Ιταλούς είναι ο Μάουρο Ικάρντι, που αποτελεί διακαή πόθο του.

Εκτός από έναν μπαρουτοκαπνισμένο επιθετικό, ο Πορτογάλος θέλει και έναν ηγέτη για την άμυνα του, που φαίνεται να τον βρίσκει στο πρόσωπο του Σλοβάκου στόπερ των «νεραντζούρι», Μίλαν Σκρίνιαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x