Ελλάδα

«Με ενότητα και αισιοδοξία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά»

Έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro στους Νέους είναι η Εθνική, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Γιάννης Γκούμας και έστειλε το δικό του μήνυμα για τις πολιτικές εξελίξεις.

Αισιόδοξος ότι η Εθνική Νέων θα έχει καλή παρουσία στο Πανευρωπαϊκό ο τεχνικός της, Γιάννης Γκούμας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Πρώτος αντίπαλος της θα είναι η Ουκρανία την Δευτέρα (6/7, 20:30, Δημ. Βέροιας), την Αυστρία (9/7, 22:00, AEL FC Arena) και τη Γαλλία (12/7, 21:00, Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης).

Αναλυτικά μίλησε στον Γιάννη Κυφωνίδη για:

-την υποστήριξη στην Εθνική μπάσκετ Κ-19: «Βεβαίως, το παρακολούθησα. Πάντα είμαστε Εθνική. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για μπάσκετ, βόλεϊ ή για κάποιο άλλο άθλημα. Είμαστε κοντά στα παιδιά που έχουν αυτή κάνει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

-το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων: «Αύριο είναι το πρώτο παιχνίδι, κόντρα στην Ουκρανία. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι σε αυτό το ματς. Αυτές οι ομάδες (Ουκρανία-Αυστρία) πέτυχαν δύο μεγάλες προκρίσεις, βγήκαν πρώτες και σημαίνει ότι είναι πολύ καλές ομάδες, καθώς άφησαν εκτός μεγαλύτερα ονόματα απ’ ότι είναι θεωρητικά αυτές. Η Ουκρανία είναι πολύ καλή τεχνικά και από το κέντρο και μπροστά είναι πολύ καλή. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι όμιλοι. Οι αντίπαλοι μας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για διεκδικήσουμε την πρόκριση. Κάθε χώρα έχει τη δική της σχολή. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σταθούμε στους αντιπάλους, αλλά στο τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Να φανούμε ανταγωνιστικοί, να έχουμε καλή παρουσία και ας μην κρυβόμαστε, στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση».

-τα όσα ζει και αναμένεται να ζήσει αυτές τις ημέρες, λόγω της Επετείου του Euro, τις εξελίξεις στη χώρα μας και τη διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού των Νέων: «Πρόκειται για έντονη εναλλαγή συναισθημάτων. Πρέπει να μεταδίδεις στα παιδιά την αισιοδοξία, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι είναι χρυσή ευκαιρία, διότι θα είναι στραμμένα τα βλέμματα πάνω τους αν έχουν καλή παρουσία είναι πιθανό να πάρουν μεταγραφή από αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Με την ενότητα και με τη αισιοδοξία μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x