Stoiximan Super League

Με Φερέιρα αλλά χωρίς Μιχόγεβιτς ο ΟΦΗ στον «τελικό» με Πλατανιά

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό δεύτερο ματς των μπαράζ κόντρα στον Πλατανιά, με τον Χάιμε Βέρα να υπολογίζει στα πλάνα του τον Φερέιρα, όχι όμως τον Μιχόγεβιτς.

Ολοκληρώθηκε σήμερα η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ πριν τη ρεβάνς με τον Πλατανιά για τα μπαράζ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/05) στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ακολούθησε και πάλι ένα μέρος της προπόνησης των «ομιλιτών», αλλά αισθάνθηκε ξανά έντονους πόνους στον ορθό μηριαίο και για τον λόγο αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή.

Αντίθετα, ο Φελίπε Φερέιρα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό.

Ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Γιάννης Ποτουρίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Κομεσίδης.

Αναλυτικά την 20μελη αποστολή του ΟΦΗ για τον «τελικό» με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x