Stoiximan Super League

Με… φόρα από το Περιστέρι ο Άρης

Συνέχεια στην πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας καλείται να δώσει ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ΑΕΚ.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Άρης υποδέχεται απόψε την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να «σφραγίσουν» τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ, όμως ο Μίχαελ Ένινγκ γνωρίζει πως το έργο της ομάδας του θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο απέναντι στην ανεβασμένη «Ένωση» του Μάσιμο Καρέρα.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν προτίθεται να «χαλάσει» την επιτυχημένη συνταγή και θα προσπαθήσει κόντρα στην ΑΕΚ να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από τη νίκη σε ένα σημαντικό ματς.

Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροζ, Δεληζήση, Βέλεθ και Κόρχουτ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Ματίγια και ο Σάσα, με τον Γκάμα και τον Φετφατζίδη στα πλάγια. Ο Λάρσον θα παίξει ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Έμαν, Σόουζα, Ντιγκινί, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν και Ντουρμισάι. Εκτός έμεινε ο Αμπού Μπα, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x