Πορτογαλία

Με φόρα από Τούμπα «πέρασε» από Μαδέιρα η Μπενφίκα

Παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακά, η Μπενφίκα σάρωσε 4-0 τη Νασιονάλ στη Μαδέιρα για την τέταρτη αγωνιστική της Primeira Lega και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπενφίκα, με φόρα από το 4-1 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, σάρωσε 4-0 στην έδρα της Νασιονάλ Μαδέιρα για την τέταρτη αγωνιστική της Primeira Lega και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με τις Σπόρτινγκ και Μπράγκα και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αντίθετα, η Νασιονάλ παρέμεινε στη μία νίκη.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προκριματικά της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της και σκόραρε με τους Σεφέροβιτς στο 28’, Σάλβιο στο 45’, Αλεξ Γκριμάλντο στο 76’ και Ράφα Σίλβα στο 90’.

Πάντως, υπάρχει αγωνία για τον Λιούμπομιρ Φέισα που αποχώρησε τραυματίας στο 30'. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Αλεξ Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Φέισα (30' Σεμέδο), Πίτσι, Σάλβιο (81’ Ζοάο Φέλιξ), Τσέρβι (70’ Ράφα Σίλβα), Ζέντσον, Σεφέροβιτς


Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Μαρίτιμο, που νίκησε 1-0 στην έδρα της Αβες και την άφησε στην τελευταία θέση.

Στο -3 από την κορυφή βρέθηκε η Ριο Αβε, που νίκησε 2-1 εντός έδρας την Πορτιμονένσε και την άφησε, επίσης, στην τελευταία θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x