Stoiximan Super League

Με φόρα και… προσοχή ο Άρης

Με φουλ επιθετικό σχήμα θα προσπαθήσει να αποφύγει την… έκπληξη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας ο Άρης, που θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο «Κλ. Βικελίδης».

Να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να αποφύγει τις εκπλήξεις θέλει ο Άρης στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στην σημερινή πρεμιέρα, κατά την οποία θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ (21:00 – Novasports) στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους. Αγωνιστικά θέλει να αρχίσει την συγκομιδή βαθμών πριν αρχίσει το δύσκολο μέρος του προγράμματος και ψυχολογικά θέλει να ξεκινήσει με φόρα για να αφήσει οριστικά πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μόλντε.

Βέβαια, η εικόνα που εμφάνισε το σύνολο του Σάββα Παντελίδη στη ρεβάνς, όταν κυνήγησε την πρόκριση μέχρι τέλους, προσφέρει αισιοδοξία για την εντός συνόρων προσπάθειά του.

Σε αυτή την εμφάνιση θα βασιστεί και το δοκιμασμένο σχήμα που θα παρατάξει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στο σημερινό παιχνίδι.

Η πιθανή 11άδα, σε σχηματισμό 4-2-3-1 αποτελείται από τους: Κουέστα, Κόρχουτ, Ρος, Δεληζήσης, Σούντγκρεν – Ματίγια, Σάσα – Λάρσον, Ντιγκινί, Φετφατζίδης - Ιντέγε.

Μοναδική διαφορά που ενδέχεται να εμφανιστεί είναι Μαρτίνες ή Τόνσο να πάρουν τη θέση του Λάρσον στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βέλεθ και Μπάσα, ενώ επέστρεψε μετά από καιρό ο Μπρούνο Γκάμα.

Πέρα από τους προαναφερθέντες, την αποστολή συμπληρώνουν οι: Έμαν, Σόουζα, Ντουάρτε, Γιουνές, Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x