Κύπελλο Ελλάδας

Με ηγέτη τον Τουρέ!

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό θα κάνει απόψε ο Γιάγια Τουρέ μαζί με άλλα πέντε «ερυθρόλευκα» μεταγραφικά αποκτήματα κόντρα στον Λεβαδειακό.

Με… παρουσίαση θα μοιάζει η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (21:30, Cosmote Sport 1 και sport-fm.gr).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Γιάγια Τουρέ, όπως θα συμβεί και με άλλα πέντε από τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μασούρα, Μιράντα, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Ανδρούτσο, με τους Ναουέλ και Βρουσάι στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τουρέ και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Νικολάου, Νάτχο, Ξενιτίδη, Φέκκας, Πάρντο και Μάνος.

Εκτός έμειναν για λόγους τακτικής οι Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γκερέρο και Ποντένσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x