Euro 2024

Με ιταλική φινέτσα πέρασε από το Άμστερνταμ

Η Ιταλία παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, έκανε την ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο και νίκησε την Ολλανδία που συνέχισε τον κατήφορο της με 2-1.

Η ομάδα του Τζιαμπιέρο Βεντούρα πέρασε μια ευχάριστη βραδιά με πέντε ποδοσφαιριστές της να κάνουν ντεμπούτο με το 2-1 απέναντι στους «οράνιε» στην «Αμστερνταμ Αρένα».

Ένα τυχερό γκολ του Προμές κι αφού η μπάλα έκανε διπλή κόντρα και χτύπησε σε εκείνα του Αλέσιο Ρομανιόλι για να καταλήξει στα δίχτυα, έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ολλανδούς. Όμως η «σκουάντρα ατζούρα» είχε τις απαντήσεις απέναντι στους «οράνιε» που καθοδήγηθηκαν από τον υπηρεσιακό τεχνικό Φρεντ Γκριμ και γύρισαν το ματς πριν το πρώτο μέρος.

Ο Έντερ με ωραίο σουτ στο 11’, μετά από λανθασμένη απόκρουση με το κεφάλι του Χόεντ, ισοφάρισε, ενώ ο Μπονούτσι από κοντά μετά από επέμβαση του Ζουτ σε κεφαλιά του Παρόλο διαμόρφωσε το 1-2. Η Ολλανδία είχε κάποιες καλές στιγμές στην επανάληψη, που σταμάτησαν πάνω στον Ντοναρούμα, ενώ οι Ιταλοί με την σειρά τους είχαν καλή ευκαιρία με τον Βεράτι στο 70’ να διευρύνουν το σκορ, αλλά δεν τα κατάφεραν.




Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x