Europa League

Με Κιβρακίδη στη Λευκορωσία ο Ατρόμητος

Ο 26χρονος μπακ προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει του πρώτου αγώνα (26/7) με τη Ντιναμό Μπρεστ, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Νταμίρ Κάναντι είδε τον Κυριάκο Κιβρακίδη να βγάζει χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης που έγινε την Δευτέρα και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, που αναχωρεί το πρωί της Τρίτης για την Λευκορωσία. Ο μοναδικός που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αυστριακού τεχνικού είναι ο Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Στρούγγης, Μανούσος, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς και Βασιλακάκης.

Μετά την ανακοίνωση, η αποστολή αναχώρησε για ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου το πρωί της Τρίτης να αναχωρήσει με προορισμό το Μινσκ. Οι «κυανόλευκοι», θα προπονηθούν και θα διανυκτερεύσουν στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας και την Τετάρτη θα μεταβούν οδικώς στο Μπρεστ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x