Stoiximan Super League

Με κολώνες Πασχαλάκη, Πρίγιοβιτς, ματ στις αλλαγές ο Λουτσέσκου

Το sport-fm.gr βαθμολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του μεγάλου νικητή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ΠΑΟΚ και αναδεικνύει τους κορυφαίους.

Ο πορτιέρε και ο σέντερ-φορ του ΠΑΟΚ έκαναν τη μεγάλη διαφορά στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και οι δύο αλλαγές του Λουτσέσκου έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Ποιοι έμειναν σε ρηχά νερά και πώς πήγε ο αντικαταστάτης του Μαουρίτσιο. Η βαθμολογία των παικτών του ΠΑΟΚ στο πιάτο σας.

Του Κώστα Μιαούλη

Πασχαλάκης 9

Καθοριστική η συμβολή του στην μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του αιωνίου αντιπάλου με την μεγάλη επέμβαση με το πόδι στο σουτ του Ντιγκινί στην εκκίνηση της επανάληψης, αλλά το πέναλτι που απέκρουσε με το πόδι, έδωσε το δικαίωμα στον Δικέφαλο του Βορρά να διεκδικήσει και να πάρει τη μεγάλη νίκη. Δεν φέρνει ευθύνη στο γκολ.

Μάτος 5.5

Ο Λέο Μάτος είχε πολλά προβλήματα από την πλευρά του, είτε με τον Ριέρα τον οποίο παρακολουθεί να σουτάρει στο πρώτο γκολ. Στο επιθετικό κομμάτι είχε αρκετά ανεβάσματα, αλλά είχε μόνον μια καλή σέντρα.

Βαρέλα 7

Ο Βαρέλα έκανε ένα δυνατό ματς καθώς πέρα από τη φάση του γκολ, όπου δεν πρόλαβε να πάει στον Γκαρσία, κατά τα άλλα κάλυψε έξοχα την άμυνα του με όλο το ψηλό παιχνίδι να καθαρίζει από μέρος του να έχει κρίσιμα κοψίματα σε πλαγιοκοπήσεις του Άρη.

Κρέσπο 6

Δεν είχε την ίδια σταθερότητα με τον Βαρέλα καθώς έχασε αρκετές μονομαχίες. Πάλεψε βέβαια, αλλά η απόδοση του δεν κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με του παρτενέρ του. Δεν ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του.

Βιεϊρίνια 7.5

Ο Βιεϊρίνια πήγε σαφώς καλύτερα από τον Μάτος, καθώς έχει και την συμμετοχή στη φάση που ο ΠΑΟΚ κερδίσει το πέναλτι της ισοφάρισης από δική του ενέργεια. Όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν καλύτερος στο παιχνίδι και παίρνει αρκετά μεγάλο βαθμό στο αποψινό ματς.

Βέρνμπλουμ 5

Ο Σουηδός είναι αλήθεια πως έχασε τις περισσότερες μάχες στη μεσαία γραμμή και παραχώρησε πάρα πολλές στημένες φάσεις στον Άρη. Η παρουσία του στη θέση του Μαουρίτσιο δεν ήταν η αναμενόμενη.

Κάνιας 6.5

Ο Κάνιας είχε και αυτός αρκετά προβλήματα στο πρώτο μισάωρο του αγώνα, αφού έχασε μονομαχίες από τους «κίτρινους», ωστόσο με την πάροδο του χρόνου στο ματς ανέβασε την απόδοση του και βοήθησε πολύ στο να πάρει μέτρα στο κέντρο ο ΠΑΟΚ.

Ζαμπά 5

Ο Βραζιλιάνος είχε πολύ περιορισμένη δραστηριότητα και δεν βοήθησε ούτε στο ανασταλτικό κομμάτι τον Λέο Μάτος. Δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Ουάρντα.

Πέλκας 5.5

Αναιμική παρουσία από τον Δημήτρη Πέλκα που ήταν επηρεασμένος και από το πρόβλημα τραυματισμού του. Σε ορισμένες φάσεις που είχε καλύτερες επιλογές, επέλεξε κάποια σουτ τραβηγμένα από τα μαλλιά.

Μπίσεσβαρ 7

Ο Ολλανδός ήταν από τους λίγους που μπήκαν από το ξεκίνημα καλά, κράτησε μπάλα και προσπάθησε να δημιουργήσει στο δύσκολο διάστημα για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα. Φυσιολογικά έπεσε η απόδοση του στη συνέχεια, προσφέροντας ωστόσο και στο β’ μέρος.

Πρίγιοβιτς 9

Ο Πρίγιοβιτς όπως και στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, είναι αυτός που με δύο τέρματα καθαρίζει το παιχνίδι. Κι αν το πρώτο είναι από την άσπρη βούλα, το δεύτερο είναι παλικαρίσιο προλαβαίνοντας τον Σόουζα στην προσωπική μονομαχία. Είχε και ένα ωραίο σουτ που έβγαλε ο Κουέστα στο 27’.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Ουάρντα 7.5

Ο Αιγύπτιος είναι ο δράστης στο πέναλτι που δεν αξιοποιεί ο Γιουνές, αλλά έδωσε πνοή στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος. Βοήθησε και τον Μάτος στην επανάληψη και βέβαια από τα δικά του πόδια ξεκινάει ο συνδυασμός για το 2ο και νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ.

Ελ Καντουρί 8

Και μόνο που δίνει την ασίστ για το γκολ στο 84’ που έκρινε και τον νικητή στην αναμέτρηση η συμβολή του είναι καθοριστική στο ματς. Πέρασε ένα δεκάλεπτο για να μπορέσει να προσαρμοστεί (μπήκε στο 62’ , αλλά στον τελευταίο εικοσάλεπτο είχε πολλές δημιουργίες.

Καρέλης –

Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ο ΚΟΟΥΤΣ

Ραζβάν Λουτσέσκου: 9

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, διαχειρίστηκε πολύ καλά τις δύο αλλαγές. Είδε πως ο Ζαμπά δεν μπορούσε να βοηθήσει, έριξε τον Ουάρντα που βοήθησε πολύ να ξεκολλήσει ο ΠΑΟΚ επιθετικά, ενώ και ο Ελ Καντουρί ήταν φρέσκος και βοήθησε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, αντί του Πέλκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x