Europa League

Με Λάρσον ο Άρης κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη μέρα και εκτός απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη.

Ευχάριστα είναι τα νέα από το ιατρικό δελτίο του Άρη ενόψει του πρώτου αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕ Λεμεσού στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/07, 21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, Ντάνι Λάρσον προπονήθηκε χωρίς ενοχλήσεις για δεύτερη μέρα και εκτός απροόπτου θα τεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Εκτός πλάνων βρίσκονται ο Μανώλης Τζανακάκης, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Χαμζά Γιουνές, που έκανε πρόγραμμα θεραπείας.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο, ενώ για αύριο (24/7), το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση με την κυπριακή ομάδα.

Η συνέντευξη Τύπου του Σάββα Παντελίδη και του αρχηγού της ομάδας, Φραν Βέλεθ, θα ξεκινήσει στις 20:30 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Α.Ε.Λ., Ντούσαν Κέρκεζ κι ενός ποδοσφαιριστή της κυπριακής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x