Stoiximan Super League

Με Μακέντα-Κάτσε αλλά χωρίς Μουνιέ η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ντεμπούτο σε αποστολή του Παναθηναϊκού, για το ματς με τον Λεβαδειακό, κάνει ο Μακέντα που βρίσκεται στις 20 επιλογές του Δώνη, όπως κι ο Κάτσε, σε αντίθεση με τον Μουνιέ.

Μετά και τη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Κορωπί, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. Ακολούθως, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή του «τριφυλλιού».

Εκεί όπου, πλην του τραυματία Τζανδάρη, δεν θα βρίσκεται τελικά ο Μουνιέ, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος από τον 49χρονο τεχνικό του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τον Μακέντα που θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς των «πράσινων» με την ομάδα της Βοιωτίας, αλλά και τον Κάτσε ο οποίος είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του Δώνη!

Την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής και Μακέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x