Γερμανία

Με ματσάρα ανοίγει η αυλαία στην Bundesliga

Σέντρα στην Bundesliga απόψε με τη Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης. Δείτε πώς θα παραταχθούν οι πρωταθλητές Γερμανίας, αλλά και αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Τελευταία, αλλά όχι καταϊδρωμένη, η Bundesliga ανοίγει απόψε την αυλαία της με τη Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται στο «Αλιάντς Αρένα» τη Βέρντερ Βρέμης στις 21:30. Οι πρωταθλητές Γερμανίας θέλουν για άλλη μία φορά να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, παίρνοντας κεφάλι στην κούρσα του πρωταθλήματος από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθούν οι Βαυαροί, με τον Κάρλο Αντσελότι να μην έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπαντστούμπερ, Μπόατενγκ, Κομάν, Ντάγκλας Κόστα και Ρόμπεν, αλλά να βλέπει το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, το Ρενάτο Σάντσες, να ξεπερνά το πρόβλημά του και να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Το Σάββατο (16:30) η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τη Σάλκε να ταξιδέυει στην Φρανκφούρτη και τις δύο ομάδες να θέλουν να αφήσουν πίσω τα περσινά χαμηλά στάνταρτ τους. Την ίδια ώρα, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μάιντς στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», με τους Βεστφαλούς να στοχεύουν φέτος σε μεγάλα πράγματα, έχοντας ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ των τελευταίων ετών.

Στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής, με τη Γκλάντμπαχ να υποδέχεται τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ερχόμενη με φόρα από τα play off του Champions League, όπου «σκόρπισε» τη Γιουνγκ Μπόις με 6-1. Οι «ασπιρίνες» από την πλευρά τους, θέλουν να επαναλάβουν την περσινή καλή τους πορεία, ξεκινώντας με «τρίποντο» σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Bundesliga.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή, με τους αγώνες της Χέρτα Βερολίνου με τη Φράιμπουργκ και της Χόφενχαϊμ με τη νεοφώτιστη Red Bull Λειψίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή 26/8

Μπάγερν Μονάχου-Βέρντερ Βρέμης (21:30, OTE SPORT 1)

Σάββατο 27/8

Αμβούργο-Ίνκολστατ (16:30, OTE SPORT 4)
Κολωνία-Ντάρμστατ (16:30, OTE SPORT 8)
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Μάιντς 05 (16:30, OTE SPORT 2)
Άιντραχτ Φρακνφούρτης-Σάλκε 04 (16:30, OTE SPORT 3)
Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ (16:30, OTE SPORT 7)
Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ-Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:30, OTE SPORT 3)

Κυριακή 28/8

Χέρτα Βερολίνου-Φράιμπουργκ (16:30, OTE SPORT 3)
1899 Χόφενχαϊμ-Red Bull Λειψίας (18:30, OTE SPORT 3)

inner

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x