Ισπανία

Με Μιλιτάο βασικό η Ρεάλ κόντρα στην Παρί

Με τον Έντερ Μιλιτάο στο βασικό της σχήμα αναμένεται να παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, για την πρεμιέρα του Champions League.

Κατευθείαν στα «βαθιά» είναι έτοιμος να πέσει ο Έντερ Μιλιτάο.

Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού από τον Ζινεντίν Ζιντάν, στο προσεχές (17/9) παιχνίδι με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος έφτασε φέτος το καλοκαίρι από την Πόρτο στη «βασίλισσα», δεν έχει κάνει ακόμα το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Oι απουσίες των Σέρχιο Ράμος και Νάτσο, λόγω τιμωρίας από την περσινή χρονιά, αναγκάζουν τον «Ζιζού» να εμπιστευθεί τον Μιλιτάο στο πλευρό του Ραφαέλ Βαράν, για το απαιτητικό ματς στο Παρίσι.

Μένει να δούμε αν ο Βραζιλιάνος θ’ αγωνιστεί στο παιχνίδι των «Μερένχες» απέναντι στη Λεβάντε το Σάββατο (14/9) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ώστε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και χημεία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Πράγμα αμφίβολο πάντως, καθώς ο Μιλιτάο θα φτάσει στην Μαδρίτη απόγευμα Πέμπτης, μετά από υπερατλαντικό ταξίδι που θα έχει κάνει, εξαιτίας των υποχρεώσεων του με την Εθνική Βραζιλίας, με τον Ζιντάν να είναι πιθανό να θελήσει να τον ξεκουράσει ενόψει της «μάχης» του Παρισιού.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x