Αγγλία

Με Μινιολέ βασικό κόντρα στην Τσέλσι η Λίβερπουλ

Την επιστροφή του Σιμόν Μινιολέ στη βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για το παιχνίδι με την Τσέλσι στο Carabao Cup ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ.

Την απόφασή του να ξεκινήσει τον Σιμόν Μινιολέ αντί του Άλισον Μπέκερ κάτω από τα δοκάρια της Λίβερπουλ ανακοίνωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Σε ερώτηση για το αν θα παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές στο αυριανό παιχνίδι, είπε: «Η μοναδική αλλαγή που μπορώ να επιβεβαιώσω, είναι πως θα ξεκινήσει ο Σιμόν. Για τις υπόλοιπες θα πρέπει να περιμένετε, αλλά πιστέψτε με, θα επιλέξω μια δυνατή ομάδα», δήλωσε αρχικά και, στη συνέχεια, έπλεξε το εγκώμιο του Μινιολέ, λέγοντας:

«Είναι υπέροχος. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, στις μεταγραφικές περιόδους, δύο φορές το χρόνο, πρέπει να πάρεις αποφάσεις για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Ο Σιμόν θα ήταν έτοιμος να πάει σε μια άλλη ομάδα στην οποία θα έπαιζε βασικός, αλλά τελικά δεν αποχώρησε. Από τότε μέχρι και σήμερα, είναι πολύ καλός. Είναι φανταστικός στις προπονήσεις και του αξίζει να παίξει στο αυριανό παιχνίδι. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που του δίνω τη δυνατότητα να αγωνιστεί», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής.

Όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, είπε: «Ο Ντέγιαν δείχνει πως είναι καλά. Έχει ολοκληρώσει τις τελευταίες τέσσερις προπονήσεις μας και για 10 μέρες έβγαζε δύσκολο ατομικό πρόγραμμα. Φαίνεται έτοιμος. Ο Οριγί δεν είναι μακριά από την επιστροφή του, αλλά ο τραυματισμός του είναι στον αστράγαλο, είναι μια ατυχή κατάσταση και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ο Λαλάνα προπονήθηκε με την ομάδα αλλά δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα και θα επιστρέψει βήμα-βήμα. Δεν ξέρω αν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Τσέλσι αλλά δεν θα αργήσει να επιστρέψει. Είναι σε καλό δρόμο».

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x