Κύπελλο Ελλάδας

Με Μίσιτς για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται ήδη ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τη ρεβάνς με την Παναχαϊκή και ανακοίνωσε την αποστολή. Δείτε ποιοι την αποτελούν.

Το… τσιπάκι του Κυπέλλου έβαλε κιόλας ο ΠΑΟΚ.

Χωρίς ιδιαίτερο χρόνο προετοιμασίας μετά το ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, οι παίκτες του «δικεφάλου» μπήκαν στους ρυθμούς της ρεβάνς με την Παναχαϊκή (όπου θα επιδιώξουν ανατροπή του 2-1 της Πάτρας).

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και τις στημένες φάσεις για τους Θεσσαλονικείς (με τους τραυματίες Κάνιας, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ και τον ανέτοιμο Πέλκα να απουσιάζουν).

Αντίθετα, ενσωματώθηκαν κανονικά στην ομάδα οι Γιαννούλης και Σβιντέρσκι (με τον πρώτο ν’ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της συμμετοχής του στον αγώνα Ξάνθη-Ατρόμητος).

Έπειτα από τη λήξη της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία συμμετέχει για πρώτη φορά ο Μίσιτς και αποτελείται από τους εξής:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπαλογιάννη, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιό, Καρέλη και Άκπομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x