Κύπελλο Ελλάδας

Με νέα πρόσωπα στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον τοπικό Παναιτωλικό.

Συνέχεια στην καλή εμφάνιση επί του Ατρομήτου καλείται να δώσει σήμερα η ΑΕΚ, η οποία παίζει εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς το Κύπελλο αποτελεί ένας από τους στόχους στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε με έξι απουσίες στο Αγρίνιο, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λόπες, Ολιβέιρα, ο τιμωρημένος Κρίστιτσιτς, και οι Μπάρκας, Γιακουμάκης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα, ενώ ως φουλ μπακ θα αγωνιστούν οι Βασιλαντωνόπουλος και Χουλτ.

Ο Σιμόες και ο Σαμπανάτζοβιτς θα παίξουν στα χαφ, ενώ λίγο πιο μπροστά θα είναι ο Μάνταλος. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Αλμπάνης και ο Αραούχο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Σιμάνσκι, Βέρντε, Κλωναρίδης, Σαρδέλης, Λιβάια και Χριστόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x