Κύπελλο Ελλάδας

Με… νέο αίμα στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

Με αρκετά νέα πρόσωπα αποτελείται η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη, Καρέλη, Πέλκα, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα καταστρώνει τα πλάνα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», η οποία θα ταξιδέψει στην Κρήτη με αρκετές απουσίες και τον προπονητή να μοιράζει ευκαιρίες σε πολλούς παίκτες.

Η ανακοίνωση

Με πολλές – αναγκαστικά – αλλαγές πηγαίνει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς τους διεθνείς Πασχαλάκη , Καρέλη , Πέλκα , Τόσκα , Βαρέλα ,Πρίγιοβιτς , Ουάρντα , ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να… επενδύσει στο βάθος του ρόστερ.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση της Τετάρτης (14.11) πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και αφορούσε στην τακτική και τις στατικές φάσεις. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού κι ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι , Γλύκος ,Μάτος , Κίτσιου , Κρέσπο , Μαλεζάς , Χατσερίδης , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ ,Κάνιας , Μαουρίσιο , Μπίσεσβαρ , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Άκπομ ,Μπαλογιάννης , Τζοβάρας, Τσιγγάρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x