Κύπελλο Ελλάδας

Με… νεολαία στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

Αρκετούς που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και νεαρούς σε ηλικία παίκτες αναμένεται να χρησιμοποιήσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο αυριανό παιχνίδι με την Παναχαϊκή.

Έτοιμος να προχωρήσει σε ροτέισον στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Παναχαϊκής για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίζεται ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι συνεχόμενοι αγώνες των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη αναγκάζει τον Πορτογάλο τεχνικό να παρατάξει την ομάδα του με διαφορετική ενδεκάδα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, ώστε να μπορέσει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να μοιράσει παράλληλα ευκαιρίες σε άλλους.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο κ. Μαρτίνς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μασούρα, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί με τον Ανδρούτσο, τον Βρουσάι, τον Πάρντο και τον Φελίπε Πάρντο.

Παράλληλα, στην «ερυθρόλευκη» αποστολή θα υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες από την Κ19, όπως ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Φέκκας, ο 18χρονος φορ Βοΐλης και ο Μπουλάρι που συμμετείχε πρόσφατα σε προπόνηση της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x