Europa League

Με νεομεταγραφέντες και Γκολάσα η λίστα ΠΑΟΚ

Με τους νεομεταγραφέντες και τον Εγιάλ Γκολάσα, δηλώθηκε η λίστα του ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις στον τρίτο όμιλο του Europa League και τα ματς με Ντόρτμουντ, Κράσνονταρ και Καμπάλα.

Ο «Δικέφαλος» δήλωσε κανονικά όλες τις μεταγραφές του καλοκαιριού, οι οποίες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις τρεις προκριματικές φάσεις της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, πλην των Μαλεζά και Ροντρίγκες, όπως και τον Ισραηλινό μέσο που μεν δεν υπολογίζεται από τον Ιγκόρ Τούντορ, όμως δεν έχει βρεθεί ομάδα να δοθεί και ανήκει κανονικά στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Μέσα βρίσκεται και ο τραυματίας Στέφανος Αθανασιάδης, που αναμένεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στην έναρξη των γκρουπ στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ αν αποκτηθεί κάποιος επιθετικός όλο αυτό το διάστημα, δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους, παρά μόνο από τους "16" και έπειτα.


Αναλυτικά, η λίστα Α: Ολσεν, Μελίσσας, Γλύκος, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Λέοβατς, Τζιόλης, Γκολάσα, Ζάιρο, Μακ, Μαλεζάς, Βίτορ, Τσίμιροτ, Ρικάρντο Κόστα, Χαρίσης, Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Κοροβέσης, Σάμπο, Κίτσιου, Πέλκας, Αντόνις

Η λίστα Β: Κωνσταντινίδης, Δεληγιαννίδης, Σαββίδης, Πόζογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x