Stoiximan Super League

Με Ντε Λούκας και Φασίδη κόντρα στον Άρη η Ξάνθη

Η Ξάνθη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη, με τον Μίλαν Ράσταβατς να έχει ξανά στην αποστολή τους Ντε Λούκας και Φασίδη, όχι όμως τον τιμωρημένο Κασάδο.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04/05) η προετοιμασία της Ξάνθης για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά τις τελευταίες ασκήσεις στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια, ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή στην οποία θα βασιστεί για να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα την 30ή διαδοχική παρουσία της θρακιώτικης ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Από αυτήν απουσιάζει ο τιμωρημένος Χόρχε Κασάδο ενώ επέστρεψαν μετά από πολύ καιρό στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού οι Βασίλης Φασίδης και Πάμπλο Ντε Λούκας.

Αναλυτικά την αποστολή της Ξάνθης απαρτίζουν οι: Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Ντίρεσταμ, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Φασίδης, Σουλεϊμάν, Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Κάστρο και Καντά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x