Super League 2

Με Ντούνη η αποστολή του Ηρακλή

Ο Ντούνης έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης του Ηρακλή και συμπεριλήφθηκε από τον Μανουέλ Ρόκα στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Πόντου. Εκτός έμεινε ο Κουκόλης, που έκανε ατομικό.

Με μια πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για την αυριανή (23/12) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, για την 10η αγωνιστική της Football League.

Κομμάτι της προπόνησης ακολούθησε και ο Μάρκος Ντούνης που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «γηραιού», ενώ ο Χρήστος Κουκόλης που ταλαιπωρείται από θλάση έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει να επιστρέψει μετά την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις γιορτές.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Χοσέ Μανουέλ Κάσες Ρόκα ανακοίνωσε την αποστολή του Ηρακλή για τον αυριανό (23/12) αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Συγκεκριμένα στην αποστολή των «κυανόλευκων» μετέχουν οι εξής: Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Γιώργος Κούσας, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Καλτσάς, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Πασάς, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας και Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x