Stoiximan Super League

Με οδηγό το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Την εύκολη νίκη χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό θέλει να επαναλάβει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης.

Με το… δεξί στον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας επιθυμεί να μπει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «32» του Europa League την περασμένη Τετάρτη, με τη νίκη τους απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, και για τους επόμενους δύο μήνες στρέφουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους.

Απομένουν τρία παιχνίδια για τους «ερυθρόλευκους» για να αποχαιρετήσουν το 2019, καθώς ακολουθούν το μεσοβδόμαδο ματς με την ΑΕΛ στο Φάληρο και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Στο παιχνίδι της Τρίπολης, τώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να δει τους παίκτες του να παρουσιάζουν ανάλογο πρόσωπο με εκείνο στο Αγρίνιο, όπου κατάφεραν να «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο τον αγώνα και επικράτησαν εύκολα με 3-0.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός επαναφέρει το 4-4-2, αφήνοντας τον Μπουχαλάκη στον πάγκο και χρησιμοποιώντας ξανά στο αρχικό σχήμα τον Σουντανί. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Τσιμίκα που ολοκλήρωσε με ένα προβληματάκι το παιχνίδι με τους Σέρβους.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Παπαδόπουλος και Τσιμίκα (αλλιώς Κούτρη). Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα στα πλάγια. Ο Σουντανί θα παίξει πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Καραργύρης, Τοροσίδης, Κούτρης, Μπα, Γκασπάρ, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μπενζιά, Ραντζέλοιτς και Γκερέρο. Εκτός έμειναν ο Μεριά και ο Λοβέρα, όπως και ο τραυματίας Βαλμπουενά που θα επιστρέψει το νέο έτος και ο Φορτούνης που βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x