Stoiximan Super League

Με Παπαστεριανό ο ΟΦΗ στη Λαμία

Κανονικά συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ ο Παπαστεριανός, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για το ματς με τη Λαμία, Ενοχλήσεις στη γάμπα ο Βουό, απών και ο Μεγιάδο.

Ο ΟΦΗ συνέχισε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας (18/02) με τη Λαμία, με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (12/02) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά. Αντίθετα ο Πάτρικ Βουό απουσίασε από την προπόνηση, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και η κατάσταση του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοροβέσης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω κούρασης, ο Γιάννης Ποτουρίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα για μια ακόμα ημέρα, ενώ ο Κώστας Γιαννούλης έκανε θεραπεία. Τέλος, ο Μιγκέλ Μεγιάδο απουσίασε από την σημερινή προπόνηση, με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Αύριο, Τετάρτη (13/02), οι παίκτες της κρητικής ομάδας έχουν ρεπό, ενώ την Πέμπτη (14/02) θα πραγματοποιηθεί διπλή προπόνηση, μια στις 9 το πρωί και μια στις 4 το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x